از باقلوای پسته خندان برای درمان خشکی پوست استفاده نمایید

حالا که به شما گفتم باقلوای خوب چیست، چطور دستور پخت یک باقلوای عالی پسته عسلی را به شما می دهم.

من خیلی دوست داشتم یک ویدیو بسازم، اما این بار همه چیز طبق برنامه پیش نرفت.

بنابراین، من یک ویدیو می‌سازم، اما در آینده، در صورت امکان.

باقلوای پسته خندان دارای خواص فراوانی برای کودکان شما می باشد.

باقلوا

 

سه مربع باقلوای پسته روی میز.
مواد تشکیل دهنده و جایگزین
فیلو – من همیشه از فیلو خریداری شده در فروشگاه استفاده می کنم.

اما، شما آزاد هستید که با فیلو تازه آزمایش کنید. کار با فیلو تازه هنگام لایه بندی کمی سخت تر است، اما هنوز هم ممکن است.
پسته – اینا گرونه میدونم! اما طعم آنها به خصوص در باقلوا بسیار خوشمزه است.

برای جایگزینی مقرون به صرفه تر، می توانید از نیم بادام هندی، بادام، گردو یا ترکیبی از آنها استفاده کنید.
شکر و عسل – شکر در مقایسه با تمام عسل ها به شربت قوام و طعم خوبی می دهد.

با این حال، شما می توانید فقط از عسل نیز استفاده کنید. اما، عسل یک شربت بسیار سنگین درست می کند. من دوست دارم شکر را با نصف عسل کم کنم، بنابراین شیرینی را متعادل می کند.
لیمو – این به کاهش شیرینی کمک می کند، بنابراین آن را حذف نکنید.

و نه، آن را لیمویی نمی کند.
Zest – اختیاری است، اما من فکر می‌کنم که به لیموترش اضافه می‌کند که همیشه به متعادل کردن طعم‌ها کمک می‌کند.
کره – هنگام پخت، لایه ها را ترد می کند، که از خیس شدن آن لایه ها توسط شربت شکر جلوگیری می کند.

منطقی است؟
گلاب – حالا، توجه داشته باشید که این عصاره گل رز یکسان نیست. عصاره گل رز غلیظ است.

بنابراین، حداکثر به یک یا دو قطره نیاز دارید.
اگر گلاب ندارید، اشکالی ندارد. شما می توانید آن را به طور کامل حذف کنید.

همچنین می توانید از یک قطره عصاره گل رز برای طعم دادن استفاده کنید.
دارچین – طعمی به آن اضافه می کند، اما نه خیلی تند. متنفرم وقتی باقلوا گاز می گیرم و تنها چیزی که به دست می آورید طعم دارچین است.

این باقلوای دارچینی نیست، بنابراین طعم دارچینی به سختی باید وجود داشته باشد.