قارچ دنبلان قارچ خوراکی هستند.
آنها طیف وسیعی از آنتی اکسیدان ها و سایر مواد مغذی را فراهم می کنند که ممکن است به سلامت قلب کمک کند و از بدن در برابر سرطان محافظت کند، از جمله مزایای دیگر. مشخصات غذایی به نوع قارچ بستگی دارد.
از گلوله های پفکی گرفته تا ترافل، قارچ ها می توانند از غذاهای روزانه گرفته تا خوراکی های گران قیمت متفاوت باشند.
مردم می توانند آنها را تازه، کنسرو شده یا خشک بخرند.
بر اساس گزارش مرکز منابع بازاریابی کشاورزی، در سال 2015، هر فرد در ایالات متحده به طور متوسط حدود 3 پوند قارچ مصرف کرده است.
علاوه بر رژیم غذایی، قارچ در برخی از انواع طب سنتی وجود دارد منبع مورد اعتماد.
در این مقاله با محتویات غذایی و فواید احتمالی خوردن قارچ برای سلامتی آشنا شوید. ما همچنین نکاتی را در مورد تهیه و ارائه آنها ارائه می دهیم و خطرات آن را شرح می دهیم.
فواید سلامتی
پروتئین، ویتامین ها و مواد معدنی موجود در قارچ ممکن است برای سلامتی افراد مفید باشد.
قارچ حاوی پروتئین، ویتامین، مواد معدنی و آنتی اکسیدان است.
اینها می توانند مزایای سلامتی مختلفی داشته باشند.
به عنوان مثال، آنتی اکسیدان ها مواد شیمیایی هستند که به بدن در از بین بردن رادیکال های آزاد کمک می کنند.
رادیکال های آزاد محصولات جانبی سمی متابولیسم و سایر فرآیندهای بدن هستند.
آنها می توانند در بدن انباشته شوند و اگر بیش از حد جمع شوند، استرس اکسیداتیو می تواند ایجاد شود.
این می تواند به سلول های بدن آسیب برساند و ممکن است منجر به بیماری های مختلف شود.