ترشی از ترشی (یا آب نمک) سبزیجات در یک مایع شور درست می شود.
رایج ترین شکل آن ترشی سرکه است که سبزیجات را همراه با ادویه در محلول سرکه غوطه ور می کنند.
از دیگر روش های رایج می توان به نمک زدن و تخمیر اشاره کرد.
پس از آن، خلال های خیار را آبکش کرده و در شیشه هایی با سرکه، ادویه جات و گاهی شکر نگهداری می کنند.
نوع خیار مورد استفاده شما بر مدت زمان تهیه ترشی تاثیر می گذارد.
خیارشور سرکه ای با استفاده از بعضی سبزی های معطر درست می شود.
خیارهای با طعم طولانی تر مانند کیک انگلیسی نسبت به خیارهای با طعم کوتاه تر مانند برش زمان کمتری برای ترشی گرفتن نیاز دارند.
ترشی ها را معمولا با استفاده از سرکه سفید درست می کنند.
اما برای تهیه ترشی از سرکه قرمز نیز استفاده می شود.
علاوه بر این، ترشی ها را می توان با گیاهانی مانند شوید، پیازچه یا سیر طعم دار کرد.
درست کردن ترشی نیاز به صبر، زمان و تلاش دارد.
در تهیه ترشی مراحل مختلفی وجود دارد.
ابتدا یک تنوع خوب از خیار را انتخاب کنید.
سپس آنها را خوب بشویید تا هر گونه آلودگی یا زباله از بین برود.
خیارها را به ورقه های نازک برش دهید.
پس از آن، آنها را در محلولی از 1/2 قاشق چایخوری نمک در هر لیتر آب خیس کنید.
اجازه دهید خیارها حداقل 30 دقیقه قبل از آبکشی بمانند.
خیارها را کاملاً آبکش کنید. آنها را دوباره زیر آب جاری بشویید.
آنها را در ظرف تمیزی بریزید و به اندازه ای آب سرد اضافه کنید تا خیارها را کاملا بپوشاند.
در ظرف را بپوشانید و بگذارید خیارها یک شب بماند.
خیارها را از ظرف خارج کرده و مایع اضافی را از آن خارج کنید.
خیارها را در ظرف تمیز دیگری بریزید و به اندازه کافی سرکه مقطر اضافه کنید تا خیارها را بپوشاند.
1 قاشق غذاخوری دانه خردل، 2 قاشق چایخوری دانه کرفس و 1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه را اضافه کنید.
اینها را با هم مخلوط کنید و مخلوط را در یک شیشه بریزید.
درب آن را محکم ببندید و در شیشه را دور از نور خورشید نگهداری کنید.
می توانید خیارشور را بعد از حدود 4 روز در یخچال بگذارید.