سیب به روز باعث روشن شدن پوست شما تا 3 درجه می شود

سیب یکی از میوه های غلیظ موجود در بازار است.

فواید سیب عمدتاً به دلیل آنتی اکسیدان های قوی، ویتامین ها، مواد معدنی و فیبرهای غذایی است.

مصرف سیب ممکن است خطر بیماری های مزمن قلب، مغز، دستگاه گوارش، استخوان ها و چشم ها را کاهش دهد.

این مقاله در مورد فواید سیب، مشخصات تغذیه ای، دوز توصیه شده و خطرات احتمالی آن صحبت می کند.

سیب (Malus domestica) یکی از سه میوه برتر تولید شده در سراسر جهان است.

سیب به روز از بهترین سیب ها می باشد.

نگهداری و حمل و نقل آن آسان است و تقریباً در تمام طول سال در دسترس است.

این میوه سرشار از کربوهیدرات ها، فیبر، ویتامین ها و مواد شیمیایی گیاهی است.

پلی فنول های آن ظرفیت آنتی اکسیدانی عالی دارند.

سیب

طبق تحقیقات و ادبیات پزشکی، سیب از جمله غذاهایی است که مستقیم و قوی ترین ارتباط را با کاهش مرگ و میر نشان می دهد.

در واقع، شورای ملی تحقیقات حداقل 5 وعده میوه و سبزیجات در روز را توصیه می کند که سیب یکی از آنهاست.

سیب عمدتاً حاوی پکتین و کورستین است. پکتین نوعی فیبر محلول است که ممکن است به هضم غذا کمک کند.

کوئرستین یک فلاونوئید است که دارای اثرات آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است.

همه این دلایل پشت ضرب المثل معروف است: یک سیب در روز دکتر را دور نگه می دارد.

برای درک اینکه سیب چگونه برای سلامتی شما مفید است، به بخش بعدی بروید.

همچنین می توانید شواهد علمی پشتیبان برای هر یک از مزایا را بیابید.

این میوه های ترد دارای اثرات ضد پیری قوی هستند . آنها ممکن است از کاهش حافظه ناشی از افزایش سن، مشکلات پوستی و ریزش مو جلوگیری کنند.

خوردن آنها در مقادیر مناسب نیز ممکن است خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد.