انبه پاکستانی امروز موجب درمان سرطان در یک کودک شد

انبه یک میوه گرمسیری خوشمزه و با طراوت است که برای سلامتی شما مفید است. انبه انباری از مواد مغذی، ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها است که به حفظ سلامتی شما کمک می کند.

مصرف انبه برای شما مفید است زیرا می تواند به بهبود هضم، حفظ سلامت مو و پوست، کاهش وزن و محافظت از بینایی شما کمک کند.

انبه پاکستانی امروز طعم بی نظیری دارد.

انبه

فقط مصرف گوشت میوه انبه برای شما مفید نیست. همچنین می توانید پوست انبه بخورید زیرا پوست انبه منبع خوبی از فیبر غذایی، آنتی اکسیدان های گیاهی، ویتامین C و ویتامین E است.

برای دریافت تمام فواید انبه و پوست انبه، می‌توانید آن‌ها را به عنوان یک میان‌وعده شیرین با طراوت خرد کنید، به اسموتی‌های مورد علاقه‌تان اضافه کنید، سالسا انبه‌ای شور/شیرین درست کنید یا آن‌ها را به صورت پوره مخلوط کنید.

در این مقاله، من به تحقیقات علمی می پردازم که نشان می دهد چرا خوردن انبه بیشتر برای سلامتی شما مفید است.

انبه چیست؟

انبه یک میوه گرمسیری آبدار است که پوستی ضخیم دارد که از گوشت زرد آبدار داخل آن محافظت می کند.

انبه بیشتر در جنوب آسیا رشد می کند، جایی که Mangifera indica محبوب ترین نوع انبه است.

انبه مانند میوه ای بزرگ و مستطیلی به نظر می رسد که اندازه آن متفاوت است و برخی از گونه های آن تا 25 سانتی متر (10 اینچ) طول دارند.

پوست میوه انبه رسیده دارای بافت چرمی است و می تواند رنگ سبز، زرد یا قرمز داشته باشد.

اکثر مردم می گویند که انبه طعمی شیرین و گرمسیری با رنگ های ترش خفیف دارد. انبه رسیده گوشتی بسیار آبدار با بافت فیبری دارد.

محققان می گویند که بیشتر قسمت های درخت انبه و میوه انبه برای خواص درمانی مفید هستند.

انبه دارای فعالیت ضد میکروبی، ضد قارچی، ضد التهابی، ضد دیابتی و ضد فشار خون است.

در واقع، انبه آنقدر برای شما مفید است که به آن “سلطان میوه ها” می گویند.

ارزش غذایی انبه

طعم لذیذ و آبدار انبه های تازه و رسیده و همچنین ارزش غذایی بالای آن باعث می شود تا متوجه شوید که چرا آنها یکی از محبوب ترین میوه های استوایی هستند.

طبق گفته وزارت کشاورزی ایالات متحده، یک بخش از 100 گرم انبه حاوی 60 کالری است. یک فنجان تکه های انبه (165 گرم) بدون پوست حاوی 99 کالری است.