قارچ دکمه ای سفید سرشار از آنتی اکسیدان هایی هستند که با رادیکال های آزاد مضر در بدن ما مبارزه می کنند. اگر روی این رادیکالهای آزاد عمل نشود، به سلولهای بدن ما آسیب میرسانند که ممکن است در نهایت منجر به سرطان شود.
سلنیوم ماده معدنی موجود در قارچ است که عملکرد آنزیم های کبدی ما را تسهیل می کند و بنابراین به سم زدایی برخی از ترکیبات سرطان زا در بدن ما کمک می کند.
ویتامین D همچنین در قارچ وجود دارد که چرخه رشد سلولی را تنظیم می کند و از رشد سلول های سرطانی جلوگیری می کند. قارچ ها کلسترول یا چربی ندارند و کربوهیدرات بسیار کمی دارند.
اما حاوی فیبر و آنزیم های دیگری هستند که به کاهش سطح کلسترول کمک می کنند. قارچ همچنین سرشار از پروتئین بدون چربی است که به سوزاندن کلسترول کمک می کند. بنابراین مصرف قارچ به تنظیم سطح کلسترول کمک می کند و از قلب شما محافظت می کند.
قارچ برای بیماران قلبی مفید است. قارچ حاوی فیبر، ویتامین C و پتاسیم است که به پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی کمک می کند. قارچ ها دارای پتاسیم بالا و سدیم کم هستند و این ترکیب به کاهش فشار خون کمک می کند.
این به نوبه خود به جلوگیری از خطرات مرتبط با فشار خون بالا و بیماری های قلبی عروقی کمک می کند. برای مشکلات سوزش سر دل و رفلاکس اسید می توانید از کرم سوپ قارچ استفاده کنید.
قارچ به درمان کم خونی کمک می کند. کم خونی به دلیل کمبود آهن ایجاد می شود و با خستگی، سردرد، مشکلات گوارشی و کاهش اصطکاک عصبی مشخص می شود.
مصرف سوپ قارچ ریشی به دلیل غنی بودن از آهن از بروز این علائم جلوگیری می کند. آهن به تشکیل گلبولهای قرمز خون کمک میکند و تضمین میکند که ما سالم و کاملاً عملکردی باقی میمانیم.