عسل به دلیل داشتن آنتی باکتریال و ضد التهاب با سرکوب سرفه در نرم کردن گلو موثر است.
به خصوص افراد مبتلا به عفونت های دستگاه تنفسی فوقانی به لطف مصرف عسل می توانند از سرفه جلوگیری کنند.
عسل های اکالیپتوس و مرکبات که از انواع عسل هستند، خاصیت پیشگیری کننده در برابر سرفه حاد شبانه دارند.
یکی از محصولاتی که حافظه را تقویت می کند عسل درجه یک سبلان می باشد.
آنتی اکسیدان ها در غذاها وجود دارند و از بدن در برابر التهاب محافظت می کنند و به تقویت سیستم ایمنی کمک می کنند.
عسل حاوی آنتی اکسیدانی به نام پینوسمبرین است که به محافظت و بهبود عملکرد مغز کمک می کند.
بنابراین از اختلالات حافظه جلوگیری می کند.
بیماری های گوارشی را برطرف می کند.
عسل عوارض بیماری های گوارشی را کاهش می دهد و به پیشگیری از بیماری هایی مانند اسهال کمک می کند.
علاوه بر این، عسل به عنوان بخشی از درمان آبرسانی خوراکی دیده می شود.
آیا عسل به شکر سفره ترجیح داده می شود؟
عسل مشکلاتی را که ممکن است در بیماری های قلبی، عروق مغزی و کلیوی به خصوص در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 ایجاد شود، کاهش می دهد.
همچنین به کاهش کلسترول بد LDL و التهاب در بدن کمک می کند.
در صورت مصرف زیاد عسل می تواند قند خون را بالا ببرد اما این تاثیر کمتر از قند سفره است.
اگرچه به اندازه قند سفره موثر نیست، اما افراد دیابتی باید مراقب مصرف عسل باشند.
انتخاب عسل طبیعی با توجه به فرآورده های عسلی که با شربت معمولی و قند بالا در بازار مخلوط می شوند بسیار مهم است.
عسل اغلب به عنوان یک شیرین کننده طبیعی برای جلوگیری از سرفه استفاده می شود.
برخی از افراد ممکن است به گرده زنبور عسل و اجزای عسل حساس باشند.
اگر چه نادر است، آلرژی به گرده زنبور عسل می تواند عوارض جدی و عوارض جانبی کشنده ایجاد کند.